Να μην ξεχνούμε: Ο Μπαλτάκος, εκ μέρους του Σαμαρά, απειλούσε τη ΔΗΜΑΡ ότι αν διαφωνεί, είναι έτοιμη η ΧΑ να συνεργαστεί!

Εκτός από τις αποκαλύψεις του Αντώνη Ρουπακιώτη, υπουργού Δικαιοσύνης (εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ) στην κυβέρνηση Σαμαρά, για το πώς ο τότε πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του στην ουσία επιχείρησαν να βγάλουν “λάδι” τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, μπλοκάροντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που εκθέτουν τον… “διώκτη” της εγκληματικής οργάνωσης Σαμαρά, αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε μια ανάλογη καταγγελία που είχε κάνει ο τότε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Δείτε: “Βόμβες” Ρουπακιώτη: Θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα με τη Χρυσή Αυγή αν ο Σαμαράς δεν μας σταμάταγε! (βίντεο)

Μετά το σάλο και τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του ΓΓ της κυβέρνησης Σαμαρά, Παναγιώτη Μπαλτάκου, με τους νεοναζί και τις διαπραγματεύσεις του με τον Κασιδιάρη, ο κ. Κουβέλης είχε αποκαλύψει ότι ο Μπαλτάκος,ο οποίος συνομιλούσε μαζί του εξ ονόματος του Αντώνη Σαμαρά, όταν εξέφραζε κάποια διαφωνία σε κυβερνητικούς χειρισμούς η ΔΗΜΑΡ, απειλούσε ότι έχει έτοιμη τη συνεργασία με τη ΧΑ!

«Είχαμε ομολογημένο δημόσιο λόγο ότι “αν δεν ψηφίσετε εσείς της ΔΗΜΑΡ το τάδε νομοσχέδιο, δεν θα πέσει η κυβέρνηση διότι θα συνεργαστούμε με τη Χρυσή Αυγή”» δήλωνε στις 3 Απριλίου 2014, λίγο μετά τις αποκαλύψεις για τον Μπαλτάκο, ο τότε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Μάλιστα η ΔΗΜΑΡ, με ανακοίνωσή της τις Απριλίου έκανε λόγο για τεράστιο πολιτικό ζήτημα που ανακύπτει «μέσα στον κορυφαίο ηγετικό πυρήνα της κυβέρνησης» και κάλεσε τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση «να δώσουν εξηγήσεις για τα πολιτικά παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή».

Από τα δημοσιεύματα των ημερών (news247.gr) με τις αποκαλύψεις του Φ. Κουβέλη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί